Vi ska skaffa hund

Vi har nyss varit iväg och kollat på en kull med valpar och det blev som så att vi tingade en av dem. Det är en tik, av rasen labrador, som får komma hem till oss om ett par veckor. Därför tänkte jag redan nu börja jämföra hundförsäkringar, för det är ju viktigt att ha! Såg att man kan jämföra hundförsäkring med hjälp av Husdjursrevyn, så det tänkte jag göra. 

Mycket att skaffa till valpen

Sedan är det ju även en massa annat som vi måste köpa hem tills att valpen kommer hit. Vi har ju inte haft hund innan, i denna familj, även om vi haft det före. Det innebär att här hemma finns det inte en enda hundpryl just nu.

Så det blir att köpa matskål, vattenskål, koppel, halsband, leksaker, hundbädd, borste, klotång, samt en del annat. Ska även se till att ha ett bra medcinskåp för vovvar, då jag läst att det är bra att ha.

Spännande med hund

Det ska bli spännande med hund igen, då jag inte haft det sedan jag bodde hemma med mina föräldrar. Tänkte gå flera kurser med den, samt även framöver lära den att haka på då jag cyklar. Ser fram emot detta!

En sak vi inte bestämt än, det är vad hunden ska heta. Vi alla har massa förslag, men inget av dem har så att säga blivit vald. Så vi får se om vi har gjort det tills att valpen hämtas.

29 May 2022