Ta bilen till cykeltävlingen

Cykel är ett utmärkt sätt att ta sig fram på, såvida man inte ska längre sträckor. Då är en bil att föredra. Om du är en person som tävlar med cykel är det bra att ha en bra bil att ta dig till alla tävlingar och då kan jag rekommendera dig en bra bilhandlare som heter Jonsson Bil. De har både bättre begagnade bilar av olika märken likväl som de har helt nya bilar av märket Peugeot. Jonsson Bil är auktoriserade återförsäljare för Peugeot, samt att du kan få service för det märket hos dem. Om du är nyfiken på detta företag så kan du Jonsson Bil på Facebook. Är du i behov av ett jobb, så varför inte leta efter ett jobb via olika annonser, då Jonsson Bil ibland har behov av personal. Det kan ju vara bra att kombinera jobb och fritid.

Nya och begagnade bilar

Som jag nämnde tidigare, så har Jonsson Bil både nya och begagnade bilar. De brukar se till att ha cirka 200 bilar i lager. Besök deras bilhall i Nasta/Örebro. De erbjuder utöver försäljning av bilar även:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Om du redan har en Peugeot eller köper en av Jonsson Bil, så kan du få den servad hos dem. Medan du låter din bil få den service du behöver kan du få tillgång till en lånebil. Har du eller skaffar Peugeot-kortet kan du avbetala din service på flera gånger om du känner för det.

7 Oct 2015