Res till Ecuador och Galapagos!

Ett härligt resmål är Ecuador och Galapagos. Ecuador är ett litet land som liknas vid ett Sydamerika i ett litet miniformat. Själva landet i sig är inte större än halva Sverige, men det har ett rikt varierande natur och djurliv. Kusten innehar stränder som är flera mil långa och inlandet bjuder på höglandet med Anderna som sprider ut sig. Dessutom har du Amazonas och dess regnskog att besöka. Ecuadors huvudstad Quito har mycket att se så som barockkyrkor och strax utanför staden hittar du en av de mest sevärda indianmarknaderna som går att hitta i Sydamerika. Galapagos öar bjuder dig att se ett djurliv utöver det vanliga. De djur som finns där har inte en naturlig rädsla för människor, vilket gör att det går att komma dem riktigt nära.

Om du besöker Lima och Peru samtidigt så ligger det nära och med Inca Tours kan du skräddarsy din resa för att se så mycket du vill av hela Latinamerika om det skulle vara så.

Gruppresa med Inca Tours

Inca Tours erbjuder en härlig Gruppresa till Ecuador och Galapagos och med svensk färdledning. Bokar du denna resa får du bland annat:

  • Stadsrundtur Quito
  • Heldagsutflykt till vulkanen Cotopaxi
  • Amazonas med utflykter
  • Flyg till Galapagos fantastiska övärld

En gruppresa med Inca Tours är på 17 dagar och 16 nätter. Ecuador går att besöka året om, men det är flest soldagar juli till september. Galapagos bästa tidpunkter att besöka är september till maj. En resa hit ger dig en blandning av natur, kultur och minnen för livet. Om du vill lära dig mer om landet så läs mer på Wikipedia eller besök inca.se. Här hittar du information om både landet och hur du på bästa sätt bokar resa till Ecuador och Galapagos.

13 Mar 2015