Crescent, inte bara cyklar!

Nu kan även barnet ditt, åka med stil, genom en Crescent barnvagn. Ja du hörde rätt! Många tänker på cyklar när det gäller detta märke, men de tillverkar faktiskt en hel del annat med. Crescent tillverkar faktiskt barnvagnar och även mopeder och båtar och så klart cyklar. Detta märke är välkänt för många så det är ett bra val oavsett om du köper en barnvagn eller en cykel. Om du vill hitta en Crescent barnvagn till bra pris, så finns de att köpa på en butik som heter Pyret & Snäckan

Satsa på en sulky?

Ibland kan det vara läge att istället köpa en sulky och inte barnvagn. En bra sulky är Babyzen Yoyo.Detta är en sulky passar både små barn och lite äldre barn. En Babyzen Yoyo ger dig maximal funktion så väl som smidighet. En Babyzen Yoyo sulky kan fällas ut med enbart en hand så väl som fällas ihop med en hand! Även denna kan du köpa hos butiken Pyret & Snäckan.

Stort utbud hos Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan har inte bara barnvagnar och sulkys som Babyzen Yoyo utan de erbjuder även andra saker i sitt sortiment så som åkpåsar, bilbarnstolar och skötväskor. Du kan handla på nätet vilket är mycket smidigt! Du får produktgaranti på 1-2 år på barnvagnar så väl som på andra produkter samt en ångerrätt på 30 dagar om du ångrar dig eller inte blir nöjd med det du har köpt. Pyret & Snäckan har bra priser på sina produkter så det är väl värt att beställa från dem.

7 Apr 2017