Bo fint och fiska lax

Om du tycker om att fiska så finns det ett fantastiskt hotell vid Mörrumsån. Här bor du på ett ställe som tidigare var ett rökeri under 1900-talet, men numera är en fiskelodge. Sov i sköna sängar och vakna upp av det porlande vattnet i Mörrumsån. Njut av en god middag på kvällen och härligt fiske på dagen. Utöver att fiska lax och havsöring så finns det även golfbanor i närheten där du ka ta en runda på om du känner för det. Mörrumsån är känt för sitt laxfiske, och ån i sig är hela 186 kilometer lång. Den sträcker sig genom både Blekinge och Småland och erbjuder dig många fina fiskeplatser att stå på.

Boka fiskepaket

Morrum.se kan du boka in dig att bo på Mörrum River Lodge och fiska, de erbjuder ett paket som innehåller:

  • 2 nätter/1 fiskedag
  • Avslutning av dagen på Ullsocken Pub
  • Tillgång till byggnad där du kan ställa dina fiskeprylar
  • Binda flugor i flugbindahörnan

Om du bokar detta paket så har du 10 km vatten att fiska på och det utan så kallad poolindelning. Njut av fiske och naturen på detta sätt, bättre blir det inte.

När ska man åka?

Beroende på vad det är för sorts fisk just du vill fiska, så finns det lite olika perioder som är särskilt bra. Är det tidigt öringsfiske du vill ägna dig åt, så passar mars och april bäst, medan under maj och juni är det chans till storlaxfiske. Sommarlaxen nappar bäst under just sommarmånaderna medan om det är stor havsöring du vill åt så är det september du ska boka in en tur till Mörrum och Mörrum River Lodge. Se till att boka in den månad som passar dig allra bäst och räkna med att du får napp.

4 Mar 2015